14 d’abril del 2014

II Memorial Jose Garcia 2014

Enhorabona a tots els companys per la finalització de la carrera Jose Garcia. Un circuit bastant ràpid i accidentat.¨L'última volta al pas pel pont i a falta de pocs mts a Meta es produeix a l'esquerra del pilot una tancada entre dos companys i viratge cap al guardaraïl.Com una fitxa de dominó s'escampa a la dreta un bon grapats de ciclistes al terra. Jo he salvat la caiguda per un pam. La falta de bateria en la go Pro no es mostra l'acte. Millor així. L'efecte badoc "mirón" podria esta pitxor. Dir que només ha estat cremades de pel , xapa i pintura com es diu en el nostre argot ciclista.
Felicitats al nostre company d'equip Santi Sala(c.c.Olot) que juntament amb Jose Madrigal (Rcb) han fet l'escapada bona a l'inici de la volta 3 i han arribat a meta.
Us deixo el video 





 El campió olímpic Josep A Escuredo
La única polèmica es que a l' arribada a meta els grups que han arribat després dels primers, no han sortit en la llista final per culpa dels corredors que interferian amb el xip i quan arribaven altres corredors del darrera, aquests del primer grup no poden passar per meta mentres arriba'n altres corredors.
Classificació provisional, aquí falta gent que els arbitres han de corretgí.  























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada