1 de novembre del 2011

Segon aniversari del blog



Doncs ja fa dos anys que vaig arrencar amb això del blog i la veritat a passat volant , més aviat pedalant i donant gas a la burra.Benvinguts 25632 visites rebudes.
Gràcies a tot!!!!

Espero poder continuar amb el blog i aprofito per fer un canvi d'imatge i nous apartat i sobretot amb un canvi molt important d'equip passant dels estimats Bicicletes Segú a Equip Rcb Motor Begues.
Tot va ser molt ràpid en aquest mercat de fitxatges en que un cop acabada l'última prova de la Xallenge de Veterans se'ns acosta el " The Boss " de l'equip més potent del campeonat es el Rcb Begues i a on  en Vicenç Carrere  diu: vull parla amb tu en privat( Francesc Catalan ) company d'equip havent fet una gran temporada.
Vicenç: m'agradaria fer una proposta a córrer en el nostre equip per a la temporada que ve a tu i també al teu company(Jordi Riu, aquest soc jo,jeje) per tenir una gran regularitat i seguir tota les curses del calendari Xallenge de Veterans.Amb el pack de dos estava alucinant jo i francesc sobretot ell tenint-los com a rivals i atacant a la carreres darrera d'ells (nota: Begues es queixava perquè saltava darrere seu en Francesc, jeje) a tenir-los com a companys i comprovar ara que és comenta en els "corralitos" abans de la sortida.Nosaltres com a equip Segú poques opcions teníem no érem un incordi però la valentia amb sacrifici i la força que ha demostrat Francesc i la meva petita aportació com a llançador hem batallat amb els grans equips.
Recordo que en Francesc ha fet cinquè lloc i onzè jo.
salut i kms.

!!!!!!doncs gràcies a tothom d'arreu del món que almenys a donat un cop ull al meu blog!!!

5 comentaris:

  1. Santi Alentorn-Motor RCB1 de novembre del 2011, a les 17:25

    Benvinguts a L´equip RCB,2012 tindrem millor equip,tenim sorpresas noves,ens veiem al sopar del 19-11.cuidat.

    ResponElimina
  2. Estoy seguro que vosotros dos hareis que este equipo sea mas grande......Saludos .

    ResponElimina
  3. Enhorabuena a ti y a Francesc , seguro que el año que viene dareis que hablar

    ResponElimina
  4. Gràcies companys pel ànims esperem que amb salut i un bon entrenament les aportacions dels Segú millorin la xallenge per l'equip Begues.
    Ens veiem Santi-pedrito-Lara al sopar de fi de temporada.
    Salut i kms.

    ResponElimina
  5. Te deseo Jordi mucha suerte en tu nuevo equipo!

    ResponElimina