18 de setembre del 2011

27 è MEMORIAL VETERANS MIGUEL COLOMER 2011

http://connect.garmin.com/activity/115205772
Amb unes quantes hores de diferència toca una altra vegada córrer aquest matí ben d'hora cap a les 9 h a Blanes.Un circuit curt però intens per les sèries que es fan.
Hem carregats les bici a la furgo de Christian i amb la companyia de Francesc i jo mateix ens presentem en aquesta població no sense abans veure que al pas per Tordera una aiguat ha deixat ben mullat tota la carretera.
Els companys fent el " corralito " per si correm o no? Aquí si plou la gent corre,jeje.
En Francesc Ruiz (Basoli)feia moltes curses que no el veia ¡¡¡quina alegria !!!quasi un germà de pèl i pentinat clàssic,jaja.Salutacions company
Son les 8 del matí i després de pendra un cafè sol toca decidir que fem si correm o no.Amb algunes gotes que queien i el nubulots rondan per l'entorn se'm fa extrany la pregunta,jeje.En Francesc em diu amb el cap que m'apunti doncs som-hi en canvi en Crhistian s' ho pensat i diu que s'espera fins l'ùltim moment.
Maniobres de descàrrega i agafant la roba de la bossa em trobo amb en Francesc Preocupa't
Tiu que m'he deixat els mitjons Bicicletes Segú a casa i gran problema, collons!!! tranquil que porto un parell de recanvi.
Li deu haver donat sort perquè la flauta ha sonat avui amb un segon lloc en el podi.!!Felicitats¡¡¡
 El gran guanyador en Jose Madrigal àlias " Correcaminos " bip-bip-bip.
Carrera:
La sortida ha estat disparada i entre el pilot una cara coneguda en "toti" es Jordi Codony que  entre les seves virtuts és una gran baixador kamikace, jeje fi fi.La setmana que bé corre a les 24 h de resistència amb un Clio.Els dies 23, 24 i 25 de setembre de 2011 el Circuit de Catalunya serà escenari de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme
Ho dic perquè amb el terreny mullat les diferències podrien ser decisivas si baixes bé guanyes.De com es el circuit aquí hi ha el de l'any passat(igual)
http://popriu.blogspot.com/2010/09/xxvii-memorial-miguel-colomer-master-40.html
Es fa una hora de carrera + 3 voltes i en la volta 3 salta el company Francesc equip Bicicletes Segú després d'un atac d'en Toti.S'ajunta amb J.Ant.Fernandez del Rcb Begues i també en Claudi Bosch del Galvesport.Es fa forat i es donen relleus menys el de Galvesport.
Per darrera es fa una fila de U tant en la pujada com a la baixada però en les corbes es posa el frè.Dintre del pilot hi ha en Madrigal que ho prova i en un dels atacs se'n va bip-bip.
Agafa el cap de cursa i busca eliminar el de Galvesport amb una tàctica entre ells(fins aquí puc escriu).A un volta ataca en Francesc i darrera en Madrigal que finalment guanya ell.
¡¡¡Felicitats!!!!
No hi ha res com un bon massatge de dues dones una per cama,jaja.ei Francesc 
 En "cuervo" també ha utilitzat el servei gratuit de massatges a domicili vull dir allà mateix.La beguda que es fot es cervesa pels més curiosos.El ticket que donava l'rganitzador era només per aigua.
 El company Ralf Conzelmann en plè extasis celestial i potser somiï amb el triathó que té el 2 d'octubre a Calella,jeje.
El primer classificat en Jose Madrigal
 En Francesc molt feliç ha tocat la flauta ara només li cal un primer lloc.Un cop ha baixat del podi li dic deixem veure la copa i quin fart de riure i perquè? doncs en la etiqueta li han posat categoria Infantil,jaja.
 Un cop arreglat el tema ja té el club Bicicletes Segú la copa original de Veterans.Un segon lloc a Blanes i un tercer lloc a l'escalada a Sant Joan també a Blanes.Caram quina coincidència.


les classificacions aquí
24 dies de competició.
Finalment es corre la setmana que bé dissabte a Sant Vicenç del Horts i Diumenge a Vilanova i la Geltrú.

F E L I C I T A T S...............................F E L I C I T A T  S...............................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada