15 d’agost del 2011

Amb el ganxo posat a Malgrat de Mar

http://connect.garmin.com/activity/106721165#.TkkTlvu5N5k.blogger

Torno a les carreras de la Xallenge de Veterans en el format de circuit plà i com diu el títol doncs ha estat un ritme frenètic i explosiu en  cada corba t'exigies aixecar-te i donar pedalades com si fos l'última repetició d'una sèrie en el tram de 1,40 km que constava la volta al circuit.En total em fet 30 voltes.A la volta 15 hi havia un premi de Meta Volant.
Abans corrien els cadets a les 10 del Matí però s'ha retardat perquè no estava el metge i si l'ambulància.
Amb tot això han sortit mig hora més tard.Tinc un company en Martí Marquez(Biciats Cardedeu) cat.cadet-1 que lluitava per estar allà en el límit de la pomada dins el pilot.Espero que vagi agafant experiència en aquests combats, jeje .Gràcies pels ànims.
Classificacions:
:http://ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Cadets_4.pdf

Mentrestant i després de fer la inscripció oberta a les 10 del matí ens hem desplaçat amb el company Francesc Catalan a fer un primer escalfament al polígon del poble.I a la tornada em parat a fer una copa al bar.Els dos protagonistas de l' etapa d'avui.A en Luis Cubero li ha anat fenomenal sent el guanyador i l'altre cara de la moneda ha estat en Francesc que ha punxat a la volta 10 i que segú que rascava copa però de podi ja que anava a l'escapada bona formada per:


  • 202      J OLDS,Shelley       F-ELI    DIADORA- PASTA ZARA           
  •     8      CUBERO,Luis          VE-40             GALVESPORT       .
  • 149      FERNANDEZ,Francesc X VE-40   RENAULT OLOT       
  • 108      CATALAN,Francesc Jos VE-40     LES FRANQUESES V.UNIÓ CIC
La femina Shelley no puntuava però és coneguda per la seva capacitat d'esprint.Shelley es proposa centrar-se en el ciclisme de carretera internacional en la recerca del seu somni olímpic, però té un portafoli divers de ciclisme en pista distinció nacional i internacional, en Cross, i les carreres de Criterium. Objectiu final de Shelley com un ciclista és competir pel seu país en els Jocs Olímpics de 2012 a Londres.


Mentres espero veiem els corredors cadets fer els 35 kms.Em tornat després una altra vegada al polígon a pel segon escalfament i veure les ultimes 5 voltes.

Ara ens toca a nosaltres amb una sortida explosiva com el pa de cada dia per ser molt curta i revirada.Fins a la meitat de la carrera que no pogut fer res porto una mitjana de 90% pulsacions màxima i la xafogor de calor no he rendit bé. S'ha format una escapada inicial abans esmentada i el segon grup perseguidor fent continus atacs que ens obligava a cada sortida de corba agafar la roda de davant i anar al màxim de gassssss.

Volta de reconeixement a dalt gir a l'esquerra.
Gir a la dreta.
A dalt de tot gir a la dreta.

En aquest tram a prop de la vorera esquerra hi havia un sot que ha provocat el punxasuuu d'en Francesc.Quina pena!!!!
Gir a la dreta.
Corva perillosa i estreta senyalitzat amb el dit,jeje.

Gir a l'esquerra.
Gir a la dreta i compte que a l'interior de la corba hi havia un petit turó de sorra.
plat i a fondo.
gir a la dreta.

gir a la dreta i final de meta.
He fet un total del circuit amb :
2 corba a l'esquerra i 6 corba a la dreta, o sigui que per volta son 8 repeticions a fondo que multiplicat per 30 voltes surten a 240 apretades a tope.Quant hi penso flipu!!!!!,jaja.
El guanyador portava una mitja de pulsacions de 175 p.
16 dies de competició
http://ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Veterans_1.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada