12 de febrer del 2011

SUPER MEGA VOLADORA SORTIDA AMB EL TEAM G.T.I.DE SANT CELONI


A les 7.45h del matí he quedat amb la penya del club ciclista Sant Celoni des de la gasolinera B.P. al costat mateix de la carretera, això comporta llevar-se d'hora i cagant llets a les 7.15h ja estava pedalant i agafant calor en el cos.Dit això no es veu gaire amb els primers raigs de llum a l'esquerra hi ha un grup numbros en direcció cap a Vallgorguina.He tornat a escoltar paraules com " palla noooooooo,,, pallá ", " surt del mitj ", " va que anem parats ", " podriem anar més ràpid ", " si vuela es un murcielago ", " ni ha un que la passará p...... ", " aneu tirant que ja us agafarem ", ", " qui ha portat aquest company ...doncs ...te las carregues", " , "murci ", " guapu ", " guarru "," esperarmeeeee ", "en ser d'un que li surtirà l'entrepà per la boca ", " si venim tots quin preus ens farás " durant la sortida d'avui i lo més important sempre animat per l'espiker del pilot o dit d'un altre manera l' animador de la colla,jeje.I qui serà?.
Aquí tenim els integrans del pilot:

Oscar Ramirez aquest estiu vol anar als Alps Francesos, i si hi ha algun company que vol anar-hi ja sabeu, ha començat a dir port, i més ports que me perdut (els noms), jeje.
pujant Collsacreu i mira ja comencem el " planing " del dia dificultats i premis tant de montanya, petites pujades, rotondas etc.Tot amenitzat amb gas a la burra.
a punt de fer el cim amb la boira que em tingut durant tota la setmana a primera hora del matí.
Ramon Verges es l' home marcilla ja que treballa en aquest empresa tan coneguda i ple d' èxits amb el seus productes encapsulats com les mono dosi nespresso.

la figura master 30 un company del Club Segú en "Xampi "= Xavier Xampeny Paituvi.
això ja m'agrada més dos pros de l'equip Bicicletes Segú i quin entreno que em fet avui,jeje.
Gràcies Francesc per la teva ajuda

Hem fet reagrupament a la cruïlla d'entrada d'Arenys de Munt

Nacional fins a Tossa de Mar(hi ha parada tècnica=l'entrepà).
hi ha que respectar les senyals de transit que si no.......... et venen la policia perseguint el pilot, cames ajudeu-me.Avui ha tocat tots de color vermell!!!!

Sergi Sales ha començat una nova etapa en ser fisio(cal ser entés i saber tenir cura del múscul).
Aplicat i un fora de sèrie continua sent-t'ho com ens ha demostrat avui , quin sprint i punta de velocitat que té.A l'espera de passar per les seves mans.
Jaume Sapiña president del Club Drinkingas blog Vallgorguina

en Jordi Salicru el secretari del club i en gran estat de forma, com tira si anem volant amunt.
plis - plas a Tossa de Mar ja soc aquí i que mengo doncs en el pilot hi ha la logistica que la porta en" Pitu " que s'encarrega per endavant de fer un truc / comanda = entrepà, al final no ha fet acte de presencia.La gent ha tret el seu, sobretot els que fan Brevets.
en Ramon estava mastegant un bocí d'aquest menjar,jaja.
Josep Maria Pla un altre devorador de kms i d'entrepans, si és que el millor es el de fet de casa.Bon profit.
Jaume a l'esquerra i a la dreta en Quim Planas un rodador com jo amb el gust de portar tubular.
això es multiplica uns amb una pasta que per cert jo he preferit les barretes que portava per què el que no pot ser es que en aquest establiment no hi hagi pastes de cabell d'angel !!!!sacrilegi ¡¡¡¡ només de crema, no anem bé.Potser en Pitu " el lider " so ha ensumat a més de la cua que em fet,jeje.
en Jordi Castells porta també el seu entrepà cassolà

Falta la gent que estava a dintre, apa passeu - passeu !!!
quines batalles expliquen, doncs !!!collons¡¡¡
En Xampi li han tret els claus (trencament de clavícula)de la seva caiguda l'any passat quan estava apunt d'anar al campeonat master d'España a Segovia baixant de Seva al Brull (Bv-5301)si, si, hi ha un baixada.Ho tenia tendre amb senyals de guerra, quina esgarrepada, uf.De forma està super bé, passarà d' escalador a esprintador.
el cambrer amunt i avall vist i no vist els entrepans van desapareixent.AAAA les olives gràtis regal de la casa.He consumit un cafe= 1 euros per si ho vol saber en Zapatero.

us presento al espiker del pilot felicitat 100%,jaja, "siempre positivo nunca negativo", tot son queixes i renecs,jaja.Salut company!!!!
un cop amb la panxa plena hem sortit 3 petits grups que diuen " ja anem passant i ja ens agafare-ho ", jo he sortit amb el segon grup i en plan persecució em afagat el pilot principal a:

les primeres rampes en l'inici al port de Sant Grau on per darrera anavem els bons.

en " pitu " josep Planas ara l'he vist,jeje.
Tothom preguntava hi ha en Pedro " Donda " aquí el tenim , jo des de Capsacreu que no el veia.
Ell també va estar fent l'any passat la Marmotte 2010.Aquest any ens fotem per què la gent fa espera en el ordi per " yaaaaaaaa " a l' enter.
en format un grup per en Drinkingas, i dos companys més a ritme.En jaume ens ha narrat l'etapa des d' un helicopter, !! genial ¡¡¡¡ company
les hostilitats han vingut des del darrera quan aparegut en Sergi Sales i amb en Jordi Salicru han tingut un mà contra mà fins al cim.
com van la gent, gas a la burra.
em fet espera per la resta de companys i mentres tan !!! flash¡¡¡
en Quim Planas i el noi del fons a la dreta no ser que hi fa allà,jeje.
en Sergi el guanyador fen estirament i quin pal que ens ha fotut!!!!!
Ignasi Encalls de familia bé això d'anar amb bici, també super fort.
Adam Almagro un altre company super fort.Hi això que fa poc que surt amb la colla.

un cop baixat del port , camí fins a la Llagostera i doncs que toca fer un pal i han saltat varis companys, Xampi,Sergi,Adam, Ignasi,Quim i jo.Fent relleus fins a la rotonda de Caldes que hi ha meta volant,jaja.
en Santi Abel " i cierra España " li agrada llegir la revista "lecturas ",ja,ja.
El meu blog diu que es així,je,je.
de Caldes fins a Menorquines no he parat de comptar 1,2,3,4,5,...que hi ha mercat?
hi ha gent que ha seguit després de despedir-me dels companys de Sant Celoni i sort d'això en Jordi Castells ha recollit un guant Assos que se m'havia caigut, gràcies!!! és el que té de fer tantes fotos.
Tan ell com en Ramon Verges , Pitu i algun infiltrat que ens ha seguit un gran tros del trajecte d'avui , la resta han possat direcció Granollers.La meva parada era Llinars del Vallés.
l'infiltrat en Miquel Ortega viu a Granollers i ja saps demà sortim d'allà a fer una sortideta 8.30h.
http://sortidesucf.blogspot.com/ en aquesta pàgina tota la informació del club.

en Jordi Castells com jo em dit " ja ni ha prou" ,jaja.Ell viu a Sant Maria de Palautordera i ha fet més kms que jo, jeje.Salutacions company.
Finalment ha estat un sortida de les mes dures i les inicials donen fe del ritme que porten aquest companys G.T.I.

Temps de 5 hores 36 minuts , distància de 160 kms, velocitat mitja de 28,7 kms/h, pulsacions mitges 127 p,despesa de 2181 k,cosum d'un bidó, 3 barretes, 2 plàtan, 1 cafe.
55 dies d'entrenament.

5 comentaris:

  1. Bona crónica company, j' esperem la propera.
    Ningú entrena oi.....

    ResponElimina
  2. Gràcies Josep , oi tant ningú entrena tant kms com vosaltres,jeje.
    salut i kms.
    Fins un altre.

    ResponElimina
  3. Ha estat un plaer compartir ruta amb vosaltres! he arrivat a casa més aviat que mai..
    A veure si coincidim un altre dia!

    ResponElimina
  4. Bona crónica Jordi, ja has vist que per Sant Celoni tot son dominguerus que no entrenen, eh?
    Son una bona colla per anar-hi a fer bones kilometrades a ritme guerrer.
    Salut.

    ResponElimina
  5. Companys ets benvingut a la colla , aquí tens la meva adreça :popriu@hotmail.com i si vols saber totes les sortides que fem ja saps donem la teva.
    salut i kms.
    RAlly aquí maricons l'ùltim,jeje
    salut i kms.

    ResponElimina