31 d’octubre del 2011

ELS EFECTES DE FER UN ENTRENAMENT EN DEJUNI


Per poder esta fí i aprimar-se aquest mètode consisteix a cremà els àcids grassos sense pendra res de sucre o begudes energetiques(tenen també sucre) com a molt pendra cafè sol i omplir el bidó d'aigua durant l'entrenament.La raó esta en la glucosa.
Les dades diuen que la primera hora d'entrenament els àcids grassos (o michelines) proporcionan el 45 % de l'energia.
La segona hora d'entrenament els àcids grassos proporcionan el 65 % de l'energia.
La tercera hora d'entrenament els àcids grassos proporcionan el 95 % de l'energia.
Molt important es fer-ho en la tercera hora i ++++(si pots ,jeje) perque menys ja no és efectiu. Tambè veus les millores a la segona hora.
La finalitat d'aquest mètode es entrena el teu cos a que utilitzi els àcids grassos com a combustible a la mínima ocasió que tinguis perque es traduix en un estalvi del glucogen muscular i millor funcionament del múscul en el cas que s'esgoti el glucogen i utilitzi els àcids.
La frecuencia es 2 dies a la setmana durant 4 o 6 semanes.Jo porto uns 4 kilos d' àcids grassos de més i potser aplico el mètode durant el mes de Desembre.

A tenir en compte:
Si no pots sortir a entrena a primera hora del matí després de aixecar-te del llit es millor no posar-ho en practica.Tinc el dissabte i diumenge per fer-ho.


GLUCOGEN I TRIGLICÈRIDS


En el glucogen disposem de dos magatzems com son el fetge i el múscul.El glucogen enmagatzemat en el fetge es utilitzat per mantenir estables uns valors de sucre en la sang (glucemia) i alimenta certs elements orgànics com neurones,ronyons entre d'altres.
El glucogen muscular només es utilitzat per les fibres musculars al sobrepassar certs límits d'intensitats.
" Po lo tan " si sobrepasses aquests límits arribarà un moment que esgotaras el glucogen hepàtics-fetge( de menor capacitat que els g.musculars) i seran els triglicèrids els encarregats de subministra l' organisme el que falta.
El glucogen hepàtic es troba sota minims quan t'aixeques del llit ja que s'ha encarregat de cobrir les funcions vitals durant el descans nocturn. Per contrapartida es l'esmorzar l'encarregat de omplir-ho.Per tant si sortim a entrena en dejuni i sabem que els primers minuts s'utilitza la glucosa estem forçant a un aument del consum dels triglicèrids i no solament com a combustible muscular sino per sustreure la glucosa dels triglicèrids.


Els Triglecèrids es divideixen en dos: Glicerol i Acids Grassos.
Els àcids grassos seran el que utilitza el múscul com a combustible i el Glicerol fabrica glucosa per suministra als organs que em vist.
I quina és la intensitat límit ?
Doncs està en que no superis l'umbral aeròbic( es aquí on es consumeix glucosa + grasa=michelins ) si no ho saps s'aconsella el treball entre 60-65 % de la frecuencia màxima.Ports fer fins el 70%
Un exemple meu: Tinc de f.c.màxima 176 p. ens situem com a tope 124 pulsasions que no puc sobrepassar al fer l'exercici amb la bici.


Aplicar-ho tot això es fa quant ja portes un acondicionament aceptable com 1 mes sortin amb bici perque la falta de adaptació cardiovascular fa que les pulsacions es disparin al mínim esforç i superis l' ùmbral aeròbic a més que suposa un aument de la demanda de glucosa i portis a la tipica " Pajara, glubus, yuyu "


Es important que es porti alguna barreta per si es produeix una baixada de forçes o glucosa.


I tampoc no es pot fer es anar a treballa a la feina sense esmorzar ni que mengis res i quant tornis a casa sortis a fer l'entrenament perque no es gens recomenable per la salut..
Salut i Kms.

7 comentaris:

  1. Jordi, no pongas tanta información que la peña (incluido yo)no te lee entero el articulo.

    ¿donde guardas los 4 kilos esos de mas, macho? no se te ven.

    David, te has quedado sin suc de pinya en la tercera hora, flojillo , que eres un flojillo.

    Y todos esos componentes químicos que te tomas en la primera y quinta hora(en casa) se te han acabado macho o cogerás àcidos grasos verdes.
    Topo, que eres un topo...verde.

    Y a entrenar y a quemar que te comistes un cazo entero de all i oli.

    ResponElimina
  2. Scorpi, posaré en marxa el metode Pop Riu a principis de Desembre fins el dia 23 i després el tornaré a recuperar el metode el dia 7 de gener.

    "QUE SE PREPARÉ EL TOPO ROJO A PARTIR DE ENERO.
    Por cierto, en Noviembre y Diciembre no hay Metas Volantes ni Premios de Montanya." En las salidas de los sabados.

    ResponElimina
  3. Scorpi los kilos estan en la barriga como no!!! es el peor sitio si almenos estuvieran en las piernas no haria la dieta pero utilizaré el metodo popriu que haremos yo y david(+ - Diciembre)es la tactica del topo verde ,jaja

    ResponElimina
  4. eh¡¡¡ Mirlos, que sois unos Mirlos.

    Alguien me ha suplantado y ha comentado por mí(me huele a un personaje que tiene alas y relincha)

    Que conste que yo, Pop, sÍ me leo los articulos enteros, y por dos veces.
    Una en catalán original del artículo - que medio me entero- y luego le doy al traductor este que me hace unas traducciones que son una partida de reir y ya termino por enterarme un poco menos ji ji ji
    Coincido con el Scorpî falso en ¿donde metes los 4 kilos, Pop?
    Seguro que te pesas con la bicicleta.

    Maese musculator, es que estás deseando que te digan algo.

    ¿donde leches te comistes el all i oli si tu solo tomas cubatas de Pinya con Recuperation y bocatas de aire?

    El Lado Rojo en Noviembre ya está preparado,o ¿es que no se te dice lo suficientemente alto los minutillos que hay que esperarte en los repechones?
    Déjalo, ya sigo guanyando yo.
    O mejor Pegasus, GUANYA TU.

    ResponElimina
  5. Scorpi este articulo lo publiqué el año pasado o sea que eres el orginial topo rojo con tus propias palabras,jaja.
    salut i kms.

    ResponElimina
  6. El iaio del scorpî comença a tenir amnèsia... POP, Bona sort en la teva nova etapa, ja no ets un topo verde però seguiràs estant darrera dels topos rojos!

    ResponElimina
  7. Ja,ja,ja Raul avui si que he començat la pretemporada i el primer globus que tinc que explicar-ho.Aquest mes no el veurás el pèl,no sigui que em fotis un " palito ".Salut i kms.
    O potser Scorpi té un germanet i no ho sap,jeje.

    ResponElimina