6 de setembre del 2010

FESTA MAJOR A SANTA COLOMA DE GRAMENET CAT.MASTER 40


Durant la setmana no he apretat gaire per tenirla com a sobre compensació i poder fer un descans actiu amb la càrrega de ports de muntanya fets fins ara.Ens acostem fins a Santa Coloma jo i en Crhistian amb la seva familia al complert (la dona i la filla )on ens donarán un cop de mà amb les fotos,jeje.
A les 9 hores i poc ens trobem que hi havia una carrera a peu que ha sortit abans que nosaltres , la tenim a les 10.30 hores.

Al costat de la sortida estava ubicat la taula per fer la inscripció, teniem temps per endavant i hem aprofitat per pendra alguna cosa en un bar .

amb un cafe ja en tenim prou i anem a vestir-nos i fer un cop d'ull el circuit.

avui jo també he pres la decisió de posar-me crema escalfadora a veure que passava i trobo el remei per  la primera mitja hora de carrera ja que al principi em costa mantenir el ritme del pilot.

El circuit super ràpit pels carrers on tenim trams molt ben asfaltats ja de bon començament tenim una corba a l'esquerra on comença l'ùnica baixada del circuit i molt pronunciada.


la punyetera corba que a part feia un tap pel pilot (era estreta)amb grans avisos de veu i tirant del frè.
 
fins l' ùltim moment no han tancat el circuit pels ciclistes i ens ha tocat esquivar el cotxes que pujen per on hauriem de fer la baixada els ciclistes.

la traçada s'ha de fer molt més a la nostra esquerra i era bastant perillosa per tenir un pas de vianants amb la pintura blanca al terra + un container + una claveguera.

la recta més llarga del circuit amb l' esbrenzida que portes doncs agafa roda del company i gasssssss i esquivant tapes de claveguera, pufffffffff.

el pitjor tram on també era la part que tenia una lleugera pujada no gaire la veritat.

tot el circuit es quasi ovalat fent totes les corbes a esquerres





ja entrem amb un tram de perfil plà

ja falta poc per l'arribada


La càmera la porta la dona d'en Christian Goeere i ha fet molta feina, gràcies!!!!


ja tenim la volta feta abans que sortissim tots s'ha fet un homenatge a sr.Bruguera per les seves 1000 carreres fetes fins ara amb un règal per la seva dona i per a ell una volta al capdavant del pilot.
Després d'això s'ha donat la sortida.
Dit això també voldria fer esmena que també un altre company porta també fet 1000 curses sense cap  reconeixement i és del Club Bicicletes Segú en Christian Goeere que amb les carreres fetes a Holanda més les d'aquí ha arribat aquest número tan difícil d'aconseguir.¡¡¡¡¡¡¡Felicitats !!!!!!


alcaldesa de Sant Coloma Núria Parlon ha presenciat la sortida


i amb una bandera ha donat la sortida com un gp de formula 1




abans del toc de sortida
el company Bruguera disfrutant de la seva volta d' honor
La carrera ha estat a mil per hora amb una humitat molt alta o sigui tocava suar fins al final.Jo sempre estava per la  meitat/ final del pilot amb continuus atacs des de el principi però que sempre han estat neutralitzats perque era un circuit que no picava gaire cap amunt i on tothom estava allà  a roda d'algú.  




amb una pissarra on ens deien les voltes que faltaven però estava més pendent del spiker de la megafonia que no m' havia donat compte d' aquest artefacte.


entre el públic hi havia la filla d'en Crhistian donant ànims.

el sprint final pels dos corredors que es disputan la victoria.
Continuant amb la carrera a falta de 3 voltes i després que saltés un parell de corredors per davant del pilot he provat sort perquè més val atacar que morir a roda. I ha saltat darrera meu en Santiago Alentorn del equip Grimaldo fent un grup de 4 amb en Lluis Andreu, J..Galera.Intentant fent relleus sense gaire convicció ens han passat per sobre el pilot treient-nos les pegatines a falta de 1 volta.
Les classificacions encara no han sortit 

ha estat un bon entreno però no era el dia ni el perfil per fer alguna cosa important,jeje.
Temps de 1.17.00 hores velocitat mitja de 41 kms/h, distància de 52 kms.
21 dies de competició.
Consum d'un bidó + una coca cola i també hi havia una sorpresa i era un pastís de xocolata per la celebració 
de les 1000 curses d'en Bruguera.

Deixo un video on fem una passada per meta i el comentari es trobar-nos dintre del pilot som el dorsal 143 i 144,jaja.

2 comentaris:

  1. Felicidades Jordi! ya te atreves atacar!!

    ResponElimina
  2. Si toni pero a que precio despues del ataque no tenia ni un gramo de pedaleo,jaja.
    Mas vale hacerlo con las pocas opciones que tengo entrando con el piloto.
    salut i kms.

    ResponElimina